Ella Fredriksson

Ella har dansat i 4 år här på Dansverket. Hon har gått den 4-åriga danslinjen där hon utvecklats i både jazzdans och modern dans. Innan Ella började dansa gick hon på truppgymnastik i 8 år med en extra kärlek för fristående vilket hon upplever har varit en bra grund för hennes dansförmågor idag. Hon har också gått SVs barndanspedagogik-kurs.

"Så länge jag kan minnas har jag älskat att röra mig rytmiskt till musik. Dansträningar är något jag ser fram emot varje vecka för att ha kul med vänner och rensa mina tankar.
Som lärare värdesätter jag högt att alla mina elever ska känna sig trygga och inkluderade. Detta anser jag vara grunden för att kunna släppa loss och utforska olika sätt att röra sig till musik. Självklart vill jag även se till att mina elever alltid har kul. Därför lyssnar jag gärna in och anpassar lektionsinnehåll utifrån vad dom tycker om för att se till att deras tid med mig blir så glädjefylld och lärorik som möjligt. Jag vill hjälpa mina elever att starta sin resa in i dansvärlden på bästa möjliga sätt."Ella Fredriksson undervisar i: