Hilda Nordström

Hilda är ny ledare här på Dansverket och undervisar i modern dans. Hon går sitt sista år på gymnasiet där hon går det estetiska programmet med inriktning dans. Hilda har själv dansat på Dansverket i många år och bland annat gått på våra danslinjer. Hon känner att det är här hos oss som hennes utveckling som dansare har växt som mest!

"Dansen betyder väldigt mycket för mig, främst är det en plats för min kreativitet att få flöda men också en befrielse från omvärlden. Själv gillar jag improvisation väldigt mycket och tycker det är ett bra sätt att öva på sin kreativitet och hitta sig själv som dansare, därför försöker jag ha med mycket sådana inslag under lektionerna.

På mina lektioner vill jag skapa en trygg och härlig miljö där alla känner sig sedda och hörda. Det roligaste är att få se dansarna utvecklas samt ta in mitt material och göra det till sitt eget. Det är enormt härligt att få dela min egna dansglädje med andra unga dansare och förhoppningsvis kunna inspirera dem!"Hilda Nordström undervisar i: