Lovkurser

DANSLÄGER VUXNA

 

Boosta dig själv inför sommaren med Dansverkets dansläger för vuxna!

Är du sugen på att börja dansa? Kanske har du dansat tidigare, men vill väcka danslusten till liv igen? Kom och njut av en lustfylld och utmanande danshelg tillsammans med oss på Dansverket. Under helgen släpper vi loss och utforskar olika dansstilar, så som jazz, street och modern dans! Vi utlovar mycket svett, skratt och dansglädje.

Anmäl dig här

 

Dansledare

Amanda Prevorsek
Amanda har utbildat sig till dansare på Balettakademins 3-åriga yrkesdansarutbildning med inriktning jazz. Innan den gick hon också Balattakademiens 1-åriga linje med inriktning jazz/commercial. Amanda har jobbat som danslärare hos oss på Dansverket sedan 2020 och undervisar i streetdance, jazzdans och modern dans.

Malin Jönsson

Malin är utbildad vid Performing Arts Schools 3-åriga musikallinje i Göteborg. Sedan 1998 har hon showat sig runt om i Sverige och Norge i en mängd olika sammanhang. Utöver sitt eget artisteri har hon även producerat, koreograferat och projektlett showuppsättningar. Malin har jobbat som danslärare hos oss på Dansverket sedan 2018 och undervisar i barnmusikal, musikalmix och jazz/showdans

 

Vid frågor kontakta kursansvarig: elin.bergstrom@sv.se