Anmälningsvillkor

ÅTERANMÄLAN

För dig som är anmäld till samma kurs som förra terminen är anmälan bindande. Om du avanmäler mer än 7 dagar innan start kostar det inget. Vid avanmälan 7 dagar innan start eller senare debiteras halva kursavgiften och om kursen har startat debiteras hela kursavgiften.

NYANMÄLAN

För dig som testar en ny dansstil eller ledare är första gången en provgång, vi råder dig därför att vänta med att betala till efter första lektionen. Om du avanmäler dig innan andra lektionen så kostar det inget. Om du ej närvarar på första lektionen och inte har meddelat oss, stryks du från kursen.Avanmälan sker endast till verksamhetsansvarig eller kundtjänst, ej till ledare.

PROVA PÅ

Om du testar en ny dansstil, ledare eller är helt ny så är första gången en provgång. Om du då avanmäler dig innan andra gången så kostar det inget.

 

SKADAD/LÅNGTIDSSJUK

Varaktigt studiehinder. Om du måste återta din anmälan eller avbryta cirkeln p g a varaktigt studiehinder som sjukdom (styrkt av läkarintyg) eller avflyttning från orten, betalar du för de sammankomster som ägt rum samt en administrationsavgift på 150 kr.

 

FÖRSÄKRING

Alla anmälda deltagare (med namn och personnummer) är försäkrade mot olycksfall vid resa till och från samt under kursen.

 

REGISTRERING AV PERSONNUMMER

Som deltagare hos oss registreras du i ett internt dataregister enligt PUL-lagen.
Vi ber alla våra deltagare om personnummer. Anledningen till detta är dels att Folkbildningsrådet vill kunna ta fram statistik beträffande våra deltagares ålder och kön, dels vill vi säkert kunna identifiera deltagare i vår verksamhet som stöds av skattemedel och som dessutom omfattas av våra försäkringar.

RABATTER

Eventuella rabatter kan ej kombineras.