Lovkurser

Våra lovkurser bjuder på massor av dansglädje, energi, träningsvärk och förhoppningsvis nya vänner. Ett steg framåt i din dansutveckling eller en chans att testa och en rolig aktivitet på lovet!

Halloween dansläger v. 44

Är du intresserad att dansa lite extra under höstlovet, träffa kompisar och lära dig nya moves? Här får du under två dagar dansa både streetdance och jazzdans med inslag av improvisation och eget skapande i vårt Halloween tema. Självklart blir det mycket lägerkänsla och skratt! Alla danssugna är välkomna!

Lokal: Kulturskolans lokaler, vid Tappström.

Datum: 29-30 oktober

Kl 9.30-12.00 för 8-11 år – Anmäl dig här

Kl: 13.00-15.30 för 12-15 år – Anmäl dig här

Kostnad: 455 kr

Anmälan är öppen! Vi tar in max 12 deltagare så vänta inte med din anmälan.

Det ingår mellanmål (frukt) i pausen. Ta med egen vattenflaska och sneakers eller gympaskor. Deltagarna får gärna klä ut sig i temat men tänk på att klädseln är dansvänlig.

Ledare: Linda Etoh och My Englund.

 

Workshopshelg Vuxna 40+

HOUSE (Streetdance)

30 oktober

Lördag kl 11.00-12.30

Plats: Kulturskolan, Ekerö C

Vi bjuder på en svettig dansklass fylld av dansglädje! Kom och lär dig grunderna i House, men framförallt, kom och väck dansglädjen inom dig. Denna workshop passar både för dig som är nybörjare och som har tidigare danserfarenheter. Vi fokuserar på gemenskap och att ha kul tillsammans!

House dance – beskrivning
House dance är en typ av streetdance-stil som ofta dansas till musikgenren house. Stilen utvecklades som klubbdans under tidigt 80-tal i USA och kännetecknas av fotkombinationer och “gung” från salsa, afrodans, stepp, och jazz. Det är oftast ganska lätt att hänga med i stegen och dansstilen handlar mer om känsla och rytm snarare än formen på rörelserna. Det är en dansstil där du får du utrymme att vara personlig.

För mer info och anmälan till House workshop klicka här

MODERN DANS

1 november

Söndag kl 11.00-12.30

Plats: Kulturskolan, Ekerö C

En workshop med fokus på den inre dansupplevelsen.

Modern dans – beskrivning
Under denna workshop kommer danslärare Linda Etoh ta dig med på en frigörande dansupplevelse där du får utforska styrka, andning, dynamik och flöde. Det blir en lustfylld och härlig stund där prestationsångest och stresskänslor byts ut mot lekfullhet och rörelseglädje. Du är välkommen oavsett om du är nybörjare eller om du har dansat tidigare- det viktiga denna kväll är att vi får dela vår dansglädje tillsammans!

För mer info och anmälan till Modern dans workshop klicka här

Ledare för båda workshops är Linda Etoh.

Det går att anmäla sig till en workshop eller båda. Skriv i kommentarsfältet om du önskar gå båda kurserna eller mejla sara.grandegard@sv.se