Stephanie Wennberg

Stephanie "Steph" har utbildning från både Kulturama Hammarby Sjöstads 1-åriga förberedande yrkesdansarutbildning(2016) och Dans Center Fryshusets 2-åriga yrkesdansarutbildning(2018) inom Jazz, Balett, modernt och diverse Streetstilar. Efter det har hon gått in djupare inom Street på Åsa Folkhögskola(2020) där hon studerade olika aspekter inom HipHop, House, Popping, Locking och Breakdance. Steph är aktiv som frilansdansare och har medverkat i olika reklamfilmer, dansvideos, egenskapade event- och dansprojekt, live-TV och även stått på scen ett flertal gånger.

"Hos mig kommer vi träna grundsteg, grooves, teknik och koreografi oavsett stil vi tränar. Vi kommer lite lätt gå in på stilens historik och med massor av dansglädje kommer vi utforska kroppen för att hitta sitt egna sätt och känsla att röra sig på så vi alla kan fortsätta vara oss själva och ha roligt tillsammans!

Jag hoppas och önskar att alla som dansar med mig kommer känna sig glatt energifyllda när dem går hem, precis som jag gör efter ett danspass. Dans är ett sätt för mig att uttrycka mina tankar och känslor utan att behöva prata och det är just vad jag vill att ni ska få utforska och kunna uppleva själva."Stephanie Wennberg undervisar i: