Commercial Afro Fusion

Afrobeats, även känt som Afropop och Afrofusion är en paraplyterm för samtida popmusik gjord i Västafrika och diasporan. Ursprungligen utvecklades det i Nigeria, Ghana och i Storbritannien under 2000- och 2010- talet. Afro Fusion är en dansstil som kombineras av flera västafrikanska dansstilar. Stilar som Ndombolo, Coupé décalé, Azonto etc. Harmonia Ndayisimiye som är en av våra lärare håller i en mixad kurs som heter Commercial Afro Fusion. Där hon blandar dom olika västafrikanska stilarna med samtida stilar från Nordamerika och Europa. Du kan förvänta dig energi, känsla, glädje och rytmer i en härlig blandning!


Afrobeats, även känt som Afropop och Afrofusion är en paraplyterm för samtida popmusik gjord i Västafrika och diasporan. Ursprungligen utvecklades det i Nigeria, Ghana och i Storbritannien under 2000- och 2010- talet. Afro Fusion är en dansstil som kombineras av flera västafrikanska dansstilar. Stilar som Ndombolo, Coupé décalé, Azonto etc.

Harmonia Ndayisimiye som är en av våra lärare håller i en mixad kurs som heter Commercial Afro Fusion.
Där hon blandar dom olika västafrikanska stilarna med samtida stilar från Nordamerika och Europa. Du kan förvänta dig energi, känsla, glädje och rytmer i en härlig blandning!